What is your favorite business-related quote?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/06/26
Khatim Abbas Seed
من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google

"Fall seven times, stand up eight.", Japanese proverb.

REGINA NAMUKASA
من قبل REGINA NAMUKASA , Waitress , VICTIRIA RESTAURANT

To win without risk is to triumph without glory

Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

If it is too good to be true, then it is NOT true

and

It is a "garbage-in/garbage-out" system ... regardless how good the system is !!

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

LOVE YOUR JOB BUT NEVER YOUR COMPANY....BECUASE YOU NEVER KNOW WHEN YOUR COMPANY ENDS UP ITS LOVE FOR YOU.

Marlowie Hatulan
من قبل Marlowie Hatulan , Banquet Manager , Radisson Blu Hotel

Strike while the iron is hot.

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

"a product is worth what people are willing to pay for"

Jovylyn Samson
من قبل Jovylyn Samson , Trainee Navigation Officer , Jazeera Airways

"If I had nine hours to chop down a tree, I'd spend the first six hours sharpen my ax. "

Antonio Mhek Jr
من قبل Antonio Mhek Jr , Lead Document Controller , Tecnicas Reunidas

"Always dream big"

Ammad Zia
من قبل Ammad Zia , Office Manager , ENHANCED ENGINEERING & MULTI-TECHNOLOGIES CO.

Don't put all your eggs in one basket.

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Always fair in your dealings.Said by my Prophet Muhammad S.A.W.W

Salah Ba Zuhair
من قبل Salah Ba Zuhair , مدير المشتريات , مؤسسة عبدالله بازهير للتجارة

From walked on the trail arrived