What is the difference between low voltage earthing and extra low voltage earthing?

تم إضافة السؤال من قبل AJITH KANHIRATHINGAL , Saudi Bin Laden Group Co
تاريخ النشر: 2014/07/20
Muhammad Umar Farooq
من قبل Muhammad Umar Farooq , Assistant Manager (Electrical) , Power Sector

The high voltage earthing is done solidally while LV earthing is done through grounding transformer.