لو انت مضغوط فى شغلك جامد وفى نفس الوقت بتذاكر MBA؟ تعمل ايه

تم إضافة السؤال من قبل Moaz Fathy , Commercial Finance Supervisor , Pepsico
تاريخ النشر: 2014/07/23
Moaz Fathy
من قبل Moaz Fathy , Commercial Finance Supervisor , Pepsico

طبعا وقت العمل غير المذاكرة مش هو ده قصدى ....

ااقصد لما ترجع البيت من الشغل تلاقى المذاكرة مستنياك .. هو ده قصدى

ahmed mohamed hussein mahmoud ali mosa
من قبل ahmed mohamed hussein mahmoud ali mosa , خدمه عملاء , اتصالات

انا ارى ان العمل لايجب ان يكون بجانبه اي شئ اخر فان الارتقاء ف العمل لا ياتي الا بالتفاني والتركيز والاخلاص وحب العمل

حسام خضير
من قبل حسام خضير , رئيس قسم , شركه الاسكندريه للإضافات البتروليه

لا يجوز العمل والمذاكرة في وقت واحد فوق العمل للعمل والمذاكرة للمزاكره