Just want to wish all my brother and sisters around the world Eid Mubarak

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/07/28
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Thank you, and eid mubarak to you too.

Muhammad  Sultan
من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)

Thank you

EiD Mubarak too you and your family

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Same to you and all bayt members.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Eid Mubarak to you and your family. Have a blessed day.