What is the nature of job analysis? Do you agree below or your addition?

1. Job analysis defined2. Uses of job analysis information3. Steps in job analysis

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/08/06
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

yes, i agree

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Yes I do agree mentioned above.