What new engineering specialty skills have you developed during the past year?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2014/08/27
Ahmed Mohamed Abdel Kader Al-Assar
من قبل Ahmed Mohamed Abdel Kader Al-Assar , Project Control Engineer , QU

The same specialty "Planning Engineer" but in other country to wading in a new various experiences serve as a new challenge improving my skills.

تميم الدالاتي
من قبل تميم الدالاتي , مهندس ميكانيك إنتاج و رئيس لأقسام أنتاجية(السحب- جدل - هواتف ) في صالة الأنتاج , الشركة العامة لصناعة كابلات دمشق

I worked in a new department production in the company contain a tiring experience and more productive than the previous departments

Imran Durrani
من قبل Imran Durrani , Lecturer , City University of Science and Information Technology

Electrical Designing and wirining

Ahmed Salah
من قبل Ahmed Salah , Head of Electrical DEP. , SAMAMA OPERATION&MAINTENACE

Mechatronics

Yassein Abd Elhafeiz Alkady
من قبل Yassein Abd Elhafeiz Alkady , Maintenance Manager-A&I Engineer , Saudi Tumpane (Abu Nayyan Group )

team management

Civil3D  designing ,surface CREATION PROFILE CREATION SECTIONING SHOP DRAWINGS

Shah Muhammad Hassani
من قبل Shah Muhammad Hassani , Senior Engineer , Islamic Relief Worldwide

I improved my designing & drawing related skills and improved management skills too much as compared to engineering skills.

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

the use of basalt fibre rebar in civil works (drydock and warfs).

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

I established an office for interior design.

Muhammad Naeem
من قبل Muhammad Naeem , Senior Design Engineer & Production Incharge , NexTek Service (Pvt) Ltd

PCB designing and Autocad medeling

over coming the risk at the critical conndition and enterpreneurship