Do you agree that a cost accountant is not a traditional accountant? Rather he is an active member of the management team providing valuable

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/28
MUDDASSER ALI
من قبل MUDDASSER ALI , Manager Accounts , M/s Ghulam Muhammad & Sons (GMS (Pvt) Ltd). (Autoparts Manufacturing Concern)

Definately.Cost Accountant role is more crucial in Management's decsion making.

His major role is to do make sure  Maximum Output at Minimum Cost.