What are the primary benefits of E-commerce (international trading commerce )?

تم إضافة السؤال من قبل Abed Hasan Abdullah Othman , general accountant , Trading company
تاريخ النشر: 2014/08/28
Syed Murtaza Safeen Zaidi
من قبل Syed Murtaza Safeen Zaidi , Manager Investments , Asyaf Investments

cost efficiency, time efficiency, more reach to customer, no geographic limitations.