I want to do a Master's degree in information management, What do you recommend?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/25
Mamdouh AlSharif
من قبل Mamdouh AlSharif , Freelance Data Manager, Manipulator and Analyst , Freelance

Could you be more specific? Is your concern is about the university, the sub subject, the timing conflict with your work, … etc