The term Financial Assets include all of the following except:

<p>:</p> <p>1.<span>  </span>Shares/Debenture/bonds</p> <p>2.<span>  </span>Technical know-how</p> <p>3.<span>  </span>Lease obligations</p> <p> </p> <p>4.<span>  </span>Borrowings from Banks and financial institutions.</p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/15
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option2

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

I am a supporter of answer No. 2. Technical know-how2

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

second option know how.

Aneesh James
من قبل Aneesh James , Senior Accountant , Al Khayyat International

Answer is2

Khan Sohal khan
من قبل Khan Sohal khan , Associate , State Street Syntel Services Pvt Ltd.

second option is correct

Tanveer Qureshi
من قبل Tanveer Qureshi , Qureshi Associates , Qureshi Associates

Option-2 is appropriate answer.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

My choice of answer: Technical know-how (the exception).

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

I agree with answers provided