Which is the best job for starting your career after doing B.S in Business Administration in Marketing & Advertisement?

تم إضافة السؤال من قبل Shahan Khan , Officer GSP , WWF-Pakistan (Corporate Relations)
تاريخ النشر: 2014/09/16
Muhammad Ahmed
من قبل Muhammad Ahmed , Senior Area Manager , Taj Gasoline PVT LTD

May be a business development officer in any financial institution.