The return that must be paid to the suppliers of capital is known as——-

<p><strong>A) Interests</strong><strong> B) Capital</strong><strong> C) Cost of capital</strong><strong> D) Dividend</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/17
saqib khan
من قبل saqib khan , Project Accountant , INTERNATIONAL CENTERFOR CHEMICAL AND BIOLOGICAL SCIENCES – ICCBS, UNIVERSITY OF KARACHI

If i am not wrong the answer is

C) Cost of capital

Pls advise me someone, if this is wrong.

aziz urrehman
من قبل aziz urrehman , key account executive , alkhair group of companies foam manufacturing

Divident