——— cost of capital is also known as opportunity cost of capital.

<p><strong><span>A) Explicit</span></strong></p> <p><strong> B) Implicit</strong><strong> C) Opportunity</strong><strong> D) Historical</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/17
Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Implicit is correct

is the cost that arises from using the assets instead of renting or lending or selling it.

SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

B) implicit

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right answer is Option B)