Which of the following is not reported when the company management does not expect taxable profits in foreseeable future ? :

<p>a. Deferred Tax Asset.</p> <p>b Deferred Tax Liability.</p> <p>c. Provision for Income Tax</p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/20
Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

might be option C

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER C

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

c. Provision for Income Tax