I have done BSc Engineering in Metallurgy & Materials, I want to do NEBOSH please tell about its worth in U.A.E or internationally & starting salary ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammab Bilal , Trainee/Internee , PCSIR Pakistan Council of Scientific & Industrial Research
تاريخ النشر: 2014/09/23
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

i never been to UAE but i hear5000 Durham ...check the salaries here in this site for UAE