In capital budgeting, the term Capital Rationing implies: ?

<p><strong>(a) That no retained earnings available,</strong></p> <p><strong>(b) That limited funds are available for investment,</strong></p> <p><strong>(c) That no external funds can be raised,</strong></p> <p><strong>(d) That no fresh investment is required in current year</strong></p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/25
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

That limited funds are available for investment  (B)

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Answer correct answer B

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

(d) That no fresh investment is required in current year

B, is the best answer from the given options. There might still be sufficient fund, management only want to have bigger ROI on new investments.