How can we make highly cost effective recruitment for unskilled labors? How many good sources to hire good labors from local market of Saudi Arabia.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Hassan Abdullah Maqbool Ahmed , Business Development Manager , Smart Gulf Trading Est.
تاريخ النشر: 2014/09/30
Zahid Jehangir Minhaz
من قبل Zahid Jehangir Minhaz , Chief Executive , Genricon Generators

Appoint a Bangla Desh national in HR.