Franchising and horizontal mergers are commonly used strategies in which of the following industry environments ?

<p style="text-align:left;"><span><span>  </span></span><span>Emerging industries</span><span>.</span><span> -</span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>  </span></span><span>Declining industries</span><span> </span><span> -</span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>  </span></span><span>Fragmented industries</span><span>.</span><span> -</span></p> <p style="text-align:left;"><span>Mature industries</span><span>.</span><span> -</span></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/01

Fragmented industries   -   is the answer

because

Strategies such as chaining, franchising, and horizontal mergers are commonly used in fragmented industries, because there are low barriers to entry. Companies in fragmented industries face many opportunities for differentiation but each opportunity for competitive advantage is small

Ibtisam Haider Syed
من قبل Ibtisam Haider Syed , General Accountant , DAR AL AQAR REAL ESTATE LLC

Fragmented Industries

Strategies such as chaining, franchising, and horizontal mergers are commonly used in fragmented industries, because there are low barriers to entry. Companies in fragmented industries face many opportunities for differentiation but each opportunity for competitive advantage is small

mohammed mohammed danial mahdy
من قبل mohammed mohammed danial mahdy , رئيس حسابات , شركة عايد دحيم الحمود للتجارة والمقاولات - (شركة مساهمه مقفله)

Thank you for the invitation and I agree with the answer, Mr. Hani

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The ANSWER3