Which of the following is a database administrator's function?

<p>A. Database design</p> <p>B. Backing up the database</p> <p>C. Performance monitoring</p> <p>D. User coordination</p> <p>E. All of the above</p>

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ilyas Zewar , M&E Specialist (Extender) , UNICEF Afghanistan
تاريخ النشر: 2014/10/02
Mohsin Iqbal
من قبل Mohsin Iqbal , Database Developer , Target Oilfield Services L.L.C.

E.All of the above options

nadeem nadeem
من قبل nadeem nadeem , Database Administrator , CAPGEMINI

All of above seems correct ....not sure what is meant by user cordination though.