Direct material cost plus direct labour cost is called:

<p>(a) Prime cost</p> <p>(b) Conversion cost</p> <p>(c) Product cost</p> <p>(d) All of these</p> <p>(e) None of these</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Direct material cost plus direct labour cost is called: PRIME COST

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right answer if Option A) Prime Cost

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Answer A - prime cost

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

(A) Prime cost, The correct answer.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

(a) Prime cost

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

A- Prime Cost, the two cost are primary costs

Jijumon James
من قبل Jijumon James , SENIOR ACCOUNTANT , BADR AL SAMAA HOSPITAL

Answer is A