A form that allows individuals to compare their personal bank account records to the bank's records of the individual's account balance

<p> in order to uncover any possible discrepancies is known as: </p> <p> </p> <p>A) Bank statement </p> <p>B) Income statement </p> <p>C) Financial statement </p> <p>D) Bank Reconciliation statement</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Bank statement

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

when a bank statement is received, a comparison between a personal bank account records to the bank's records of the individual's account balance is done by using a bank Reconciliation statement

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

D) Bank Reconciliation statement

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER A

BANK STATEMENT

Pedro Vitor
من قبل Pedro Vitor , Credit Analysis Coordinator , Banco Credibom SA

For that, it's  a Bank Reconciliation Statement

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Bank Statement (or Statement of Account / Account Statement.)

SENTHILKUMAR UG
من قبل SENTHILKUMAR UG , Vicre President - Accounting Manager II , BNY Mellon international Operations Ind Pvt Ltd

Option D : Bank Reconciliation Statement is the answer

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

D

Anoop Mohan
من قبل Anoop Mohan , Finance Manager , Arafa plywoods

Bank statement............