Find out the missing value of an Accounting Equation with the help of given data:

<p>Furniture Rs.90,000 Cash Rs.100,000 Debtors Rs.10,000 Other Assets Rs.1,000 Owner’s equity Rs.90,000 Liaibilities ?</p> <p>Select correct option:</p> <p> A)Rs.201,000</p> <p> B) Rs.111,000</p> <p> C) Rs.290,000</p> <p> D) Rs.291,000</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
Mohammad Mahmoud jalamneh
من قبل Mohammad Mahmoud jalamneh , محاسب , Amial Office Furniture

RS.1110000 assets = lib.+owners equ

Syed Hyder
من قبل Syed Hyder , Assistant Manager–Commercial Finance (Inventory & Payables) , Daraz.pk (Ali Baba Venture)

Total Assets=liabilities+owners equity201000=111000+90000 KINDLY ASK SOME DIFFICULT QUESTION

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The owner of the capital stock is =90000

The assets are90000 +100000 +10000 +1000

201000

Be missing is111000

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right Answer is Option B) Rs.111,000

Muhammad Waqas Hussain
من قبل Muhammad Waqas Hussain , Sales Executive (Food Ingredients,Feed ,Agri Fertilizer, Water Treatment Chemicals) , Gulf Hygiene Co.Ltd

B) Rs.111,000

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option B

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER B111000 RS

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Find out the missing value of an Accounting Equation with the help of given data:  Ans. Rs.111,000/-

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

RS91000