From following table find number of accounts that have suffered rating migration during 2006-07 (i) 2 (ii) 19 (iii) 21 (iv) 25

<p>Number of Accounts:100</p> <p>Last Rating    A</p> <p>Present rating</p> <p style="text-align:center;">A++:1</p> <p style="text-align:center;">A+:1</p> <p style="text-align:center;">A:79</p> <p style="text-align:center;">B+:10</p> <p style="text-align:center;">B:4</p> <p style="text-align:center;">C:3</p> <p style="text-align:center;">Default:2</p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/03
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

ii.19