Sales people are usually "multi-task" persons (Prospecting, offering, follow up, ...), How do you manage your time?

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/10/04
sharon joseph
من قبل sharon joseph , Guest Service Agent , Air Seychelles

making up a to do list of what to do first to manage your time that at the end all the job is done