What's the worst fault a leader can have?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2014/10/14
Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

No Vision or No strategic thinking

Mohammed Rahmathullah Khan
من قبل Mohammed Rahmathullah Khan , Help Desk Operator , Engie Solutions Middle East

Wrong judgment

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Bad Temper and Short Vision.

Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

I agree with Mr. Raafat Sallam. One who doesn't have vision and strategy to achieve the goals, he cannot be a leader..