Human assets have no place in accounting records is based on_?

<p><strong>a. Money measurement concept </strong></p> <p><strong>b. Accrual concept </strong></p> <p><strong>c. Consistency </strong></p> <p><strong>d. Conservatism </strong></p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/21
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

c. Consistency