How should we make a research string to get 100% accurate result?

تم إضافة السؤال من قبل Unbreen Fahad , HR Recruiter , WhiteCollars
تاريخ النشر: 2013/06/29
Oswald II Zabala
من قبل Oswald II Zabala , Secondary School Teacher III , Bernardo D.Carpio National High School - Senior High School

There is no such thing as100% sting.  A00% would mean that what you are studying is equal to itself.

Muhammad Azam
من قبل Muhammad Azam , Program Manager , Differnt Institutions of Pakistan

Scientifice based research leading by Logical Frame Work Analysis