Is the project manager successful measured by the success of the project? Means behind every success project must be successful PM.

تم إضافة السؤال من قبل jalal saleh , AREA MANAGER , BUHALEEBA CONTRACTING LLC
تاريخ النشر: 2014/11/05
Muhammad Aftab Nehal
من قبل Muhammad Aftab Nehal , Head , IFFCO Pakistan

Not really. Ideally PM should minimize risk factor and do the best to deliver a successful project. therefore its always important to review the project status frequently.