How to get oracle application server?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/07/01
Khader Moinuddin Shaik
من قبل Khader Moinuddin Shaik , Sr. Oracle Apps DBA , GVK EMRI

Software of  Oracle Application Server can be purchase from Oracle and downloaded from oracle site. For installation i can help you .

Thank

Khader Moinuddin

Neaman Ahmed
من قبل Neaman Ahmed , AWS Solution Architect Database Specialist |AWS Cloud Architecture | AWS Cloud Automation , Kalson

It can be downloaded from Oracle Website, www.oracle.com , and License can be purchased from the Oracle as well for production use.

MOHAMMED SHAIK SUBHANUDDIN KHADRI
من قبل MOHAMMED SHAIK SUBHANUDDIN KHADRI , Oracle Database Administrtor , DBA TECHNOLOGIES

Oracle Application server will provided by Oracle supporters