How much is the salary for a CG architect & interior designer of 5 years experience in Dubai with mainly a visualization work ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Yahia , junior architect , KMA design consultants
تاريخ النشر: 2014/11/18
Philip Tipones
من قبل Philip Tipones , Designer , / 3D Max & Auto

Architect and Interior Designer salary more or less to AED

kerolos لطيف تاوضروس
من قبل kerolos لطيف تاوضروس , مدير مكتب فني , السماك للمقاولات والتجارة

the salary for a CG architect & interior designer of5 years experience in Dubai

6. to8. AED