WHAT IS LINE DIFFERENTIAL PROTECTION? AND HOW ITS WORKING IN OVER HEAD TRANSMISSION?

تم إضافة السؤال من قبل SATHEESH KUMAR SUBRAMANIAN , Electrical Engineer - Construction and Commissioning , SAMSUNG ENGINEERING CO. LTD
تاريخ النشر: 2014/11/19
Rashid Waseem
من قبل Rashid Waseem , Manager Projects , EI Controls/En-Solar

Line differential protection works for specific part of transmission line. Always maintaining Line impedance in allowable zone. Whenever fault occurs  zone impedance varies and may exceed zone limits hence envoking tripping of related CB.