How do you handle making tough decisions?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2014/11/19
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

  1. Find the facts

  2. Brainstorm solutions as a group and establish a deadline

  3. Evaluate results

  4. Remain consistent

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

agree with Mr.Divyesh Patel

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

Through discussion and sharing.