Updating knowledge and latest happening at workplace!

<p>Other than formal classes and attending paid session what are the sources of learning you adhere to remain update.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited
تاريخ النشر: 2014/11/23
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Formal.

2. Non formal.

Source can be helpful to obtain for updating Knowledge, Skills and attitude.