Which is not application software? a. Windows NT b. Page Maker c. WinWord XP d. Photoshop

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/11/24

Basm Allah Alrahman Alrahim

All of them are programs

A - windows is system software

B & C & D are application softwares

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

The answer will be  a. Windows

Mohammed Shajiuddin
من قبل Mohammed Shajiuddin , IT Manager , Date Anwarulloom Group Engineering college / AZ’S Graphics & Services

Windows Nt is not applcation