Linux is a(n) … operating system a. Open source b. Microsoft c. Windows d. Mac

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/11/26
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

the answer will be  a. Open source

Syed AbduL Ahmed Nadeem Siddiqui Ahmed
من قبل Syed AbduL Ahmed Nadeem Siddiqui Ahmed , IT Adminstartor , Working as Freelancer.

Linux is an open source operating system.

Thanks.

Basm Allah Alrahman Alrahim

Can I add to (a) (d) , or is it MAC is a Linux , or both are wrong , or one of them are wrong ? !