What is the strengths each PM must have? and the weaknesses s/he mustn't?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2014/11/26
eric herve kemadjou
من قبل eric herve kemadjou , Mathematics Teacher , Jean de la fontaine

communication skills, decision making skills, team works,  a good planner and organiser, harworking.

inability to listen,  too many commitment, disorganisation, failure to scan the environment