Identify the steps involved in a Business Plan:- (Please re-arrange in the appropriate order)

<p><strong>a. Customers</strong><strong>b. Overall marketing strategy</strong><strong>c. Location</strong><strong>d. Competition</strong><strong>e. Advertising and promotion</strong><strong>f. Pricing</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/30
Dr Samrat Ray Actively seeking good opportunity/Job
من قبل Dr Samrat Ray Actively seeking good opportunity/Job , Strategy and Advisor to Chairman , CMA Dubai

Target consumers,geographical markets,fund allocation and risk analytic,Sales force management,training and developments,recruitment of market friendly guys.

Vivek Narsinghani
من قبل Vivek Narsinghani , Vertical Business Manager , ELI Research

Customers

Location

Competion

Pricing

Advertising and promotion

Overall marketing strategy