What are famous technology used in API?

تم إضافة السؤال من قبل Hazem Maattoq , Operation Manager , Linkup
تاريخ النشر: 2014/12/01
M Hassan Siddique
من قبل M Hassan Siddique , Senior Software Engineer , Purelogics

NODE JS best and latest way to write your APIs

islam khalil
من قبل islam khalil , Technical Manager , iCloudit

Please give us more brief , do you mean  a programming or library interface or http interface or what ?

basem awad
من قبل basem awad , Senior Software Engineer & Project Lead , Siemens

API stands for application programming interface. It is usually software library .... It could be for any application. This is very strange question.

ahmad ahmad
من قبل ahmad ahmad , computer operator , khyber guloona school and hostel

php