What are the latest technologies in web designing?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed magdy , Graphic and Web Designer , Ahram Newspaper (AMAC)
تاريخ النشر: 2013/07/02
Ahmed Shahbou
من قبل Ahmed Shahbou , Oracle Database Administrator/Developer. , Al-Wafa Technical Systems Services

I think you can try HTML5

James William
من قبل James William

Web designing trending changes everyday. There some new trends and technologies going out in today's web designing market. Find here a new and latest web designing trends.

Steve Mogi
من قبل Steve Mogi , CEO , Web Design Canada

The latest technology used in the website development projects are HTML5 / CSS3.