I have performed C&DF test on 450MVA auto transformer and getting -ve DF value, what does that mean?

تم إضافة السؤال من قبل Ahsan Elahi Rai , Assistant Manager (testing and commissioning) , NTDC (WAPDA)
تاريخ النشر: 2014/12/09
varun v
من قبل varun v , GRADUATE ENGINEER TRAINEE , NATIONAL TEXTILE COOPERATION

To determine, the deterioration of the condition of insulation due ageing affect.