Sales + Closing stock – Purchases – Gross profit  = ?

<p><em><strong>a) Purchases returns </strong></em><em><strong>b) Sales returns </strong></em><em><strong>c) Cost of goods sold </strong></em><em><strong>d) Opening stock</strong> </em></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/09
Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

D

 Gross profit =  Sales - ( D +  Purchases - Closing stock)

Thaikkattil Mathew Joshi
من قبل Thaikkattil Mathew Joshi , Group Credit Controller , Gps Group,Dubai.

Answer: D

Regards,

Joshi Mathew

CIA #1036906

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

OPTION D IS THE CORRECT ANSWER

Tariq Mehmood
من قبل Tariq Mehmood , Accountant General, Punjan,Lahore Pakistan , Senior Auditor, District Accounts Office, Sheikhupura.

ANSWER (  D  )

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Answer is opening stock formula // opening stock + purchases - ending stock = cost of good sales  by enter formula of COGS formula // opening stock + purchases - ending stock = ( SALES- GROSS PROFIT )BY GETTING THE BEGINNING stock from this formula

Sales + Closing stock – Purchases – Gross profit

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Sales + Closing stock – Purchases – Gross profit =  ........................d)  Opening stock

mohammed elkheniny
من قبل mohammed elkheniny , Financial Controller , DNM FOR SPINNING& WEAVING AND DYING

d- opining stock is the correct