In . . lease, leasing company assumes risk of obsolescence.

<p><strong>a. Financial lease</strong><strong>b. Operating lease</strong><strong>c. Leverage lease</strong><strong>d. Cross boarder lease</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/09
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

b. Operating lease

Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby
من قبل Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby , Accountant , Servtel Information, Security, and Telecommunication Network Limited

Ans: B- Operating lease

SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

b. Operating lease (lessor assumes the risk)

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is B

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Option B) Operating Lease

Tariq Mehmood
من قبل Tariq Mehmood , Accountant General, Punjan,Lahore Pakistan , Senior Auditor, District Accounts Office, Sheikhupura.

OPTION (   B  )

Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

B is the correct answer

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER b. Operating lease