The details of all external symbols and relocation formation (relocation list or map) is provided to linker by?A. Macro processor B. Translator

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/10
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Answer: Option B

Explanation:

No answer description available for this question.