A project manager would find team development the most difficult in which form of organization?

<p>       a) Project archives</p> <p>       b) Database</p> <p>       c) Storage room</p> <p>       d) Project report</p>

تم إضافة السؤال من قبل Rifat Qumar , Assistant Front Office Manager , Pearl Park Hotel
تاريخ النشر: 2014/12/15
Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

 a) Project archives

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

in my point of view A) Project Archicve

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

My answer will be  a) Project archives

Carasel Dsouza
من قبل Carasel Dsouza , Senior Consultant , Vatchi Technical Services

The right answers according to my knowledge is Project archives

Muhammad samran
من قبل Muhammad samran , Junior Officer/Project Coordinator , Pakistan Stell Mill

a

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Correct answer is

(A) Project Archives.

khalid Shoib
من قبل khalid Shoib , Resident Engineer , AAW Consulting Engineer

Project archives Data

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

A) Project archives, The Correct Answer.

Mohamed Basem Hemedh
من قبل Mohamed Basem Hemedh , Siren Projects Eastern Region Manager , Nextel Millennium Telecom Manager

b) Database