Is there a difference between Fidelio software and Fidelio Opera?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/07/03
نصر العباسى
من قبل نصر العباسى , مشرف استقبال , الفنادق -سيفا شرم

Opera is more better than Fidelio

Ashraf Ahmed
من قبل Ashraf Ahmed , Administrative Assistant , Munshaat Real Estate Projects Co. K.S.C (Public)

 they are different in using them ,but if you used one of them it will be very easy to learn how to use the other

Hussein Gaber Mohammed Azaz
من قبل Hussein Gaber Mohammed Azaz , مراقب ايرادات وحسابات عملاء ورئيس حسابات , شركه البحر الاحمر للفنادق -شركة جولدن فايف -ماجيك بيتش

There is a difference between the Fidelio Software and Opera.Opera is to rely on a much better database of Fidelio, where more than can be linked to a hotel in different countries