Which one of the following is not a characteristic of a Project?

<p>A: Temporary nature</p> <p>B: Familiarity</p> <p>C: Risk</p> <p>D: Uniqueness</p>

تم إضافة السؤال من قبل Rifat Qumar , Assistant Front Office Manager , Pearl Park Hotel
تاريخ النشر: 2014/12/18
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

B: Familiarity- characteristics differ from project to project on many grounds.

idamodara reddy
من قبل idamodara reddy , SAP S4HANA FICO Solution Architect , QUESS Corp Ltd(thr.Digital Walls Inc P Ltd)

a.Temparary nature is not a project.

Effat Ajami
من قبل Effat Ajami , Finance Manager , Construction Group General Trading & Contracting Company

A: Temporary nature

Muhammad samran
من قبل Muhammad samran , Junior Officer/Project Coordinator , Pakistan Stell Mill

b

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

B: Familiarity

Rizwan Parveez Ali
من قبل Rizwan Parveez Ali , Project Engineer , AL MUNNA TRADE,CONTRACTING & SERVICES

Familarity

Ahsan Ali Ahsan
من قبل Ahsan Ali Ahsan , Assistant Accounts , Sui Northern Gas Pipelines Limited

b

Pratik Dilip Gole
من قبل Pratik Dilip Gole , Field Service Engineer , Schenck Process Sulutions India Pvt Ltd

b