"Anywise men/women would say - If U R on road - Sky is the limit & if you are zero,dnt wrry ?

<p>Any number, if added in front as prefix- becomes10 times-C yr capacity/capability &amp; opportunity &amp; take a call - Comment wat wld u say?</p>

تم إضافة السؤال من قبل Aashish Khurana , Ex : Marketing Manager - International , Quad Life Sciences Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/12/27
sidra ashiq
من قبل sidra ashiq

yes . many people say that, its gave me a strenght to do any thing that i want to achive.