Economic order quantity is used by business organizations for,

I] Minimizing the cost of inventory II] Minimize the annual purchase cost III] Minimizing the carrying cost and ordering cost of materials

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ali , Accounts Officer ( Contract) , Bharat Pumps & Compressors Ltd Naini Allahabad
تاريخ النشر: 2014/12/27
Clever Michael
من قبل Clever Michael , Graduate Research Assistant , Rivers State university

for ideal ordering quantity

Muhammad Javed
من قبل Muhammad Javed , Manager Finance , EuroMoto

Answer:  III   - Minimizing the carrying cost and ordering cost of materials