What is the difficult time for manager ?

<p>I think to handle the Ego of Big Boss.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)
RODERICK LICERIO TUMULAK
من قبل RODERICK LICERIO TUMULAK , Coordinator / Supervisor / Treasurer , CITY SERVICE CORPORATION

MISMANAGEMENT OF TIME.