Written charter approved by board that formally defines IAA's purpose, authority & responsibility enhances its: a) Proficiency b) Independence

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2014/12/29
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Independence.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Both:  Proficiency & Independence

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer both A + B